POZIVAJU SE NAVIJAČI DA U ŠTO VEĆEM BROJU DOĐU NA UTAKMICU SA ZADROM

20.05.2015.


U pretposljednjem prvenstvenom kolu Slaven Belupo ugostit će u petak momčad Zadra koja na ljestvici zauzima posljednje mjesto i koja će o svom prvoligaškom statusu odlučiti u dva zadnja susreta – s našim klubom i s Lokomotivom kod kuće.
Među farmaceutima vlada vrlo dobro ozračje jer su bez obzira na ishod sa Zadrom i Osijekom u gostima osigurali i sljedeću sezonu u najelitnijem hrvatskom natjecanju, ali će sa Zadranima i Osječanima ići na pobjedu kako bi ostvarili još bolji plasman, ili barem zadržali šesto mjesto.
Utakmica sa Zadrom bit će posljednja ove sezone pred koprivničkim navijačima koje uprava kluba poziva da u petak (18 sati) dođu u što većem broju na Gradski stadion i svojim bodrenjem pomognu farmaceuti u nastojanjima osvajanja bodova.
Slaven Belupo će sa Zadranima nastupiti u najjačem sastavu, a nedostajat će samo Filip Ozobić koji se još nije oporavio od operacije trbušnog zida.
Utakmicu će voditi Marko Matoc iz Zaprešića, a njegovi pomoćnici bit će Ivica Modrić i Igor Krmar. Četvrti sudac je Ivan Vučković (svi iz Zagreba). Delegat: Mladen Žugec (Sv. Nedjelja).