POVRATKOM BATARELA, GRGIĆA, ČANAĐIJE I GREGURINE FARMACEUTI ĆE ZNATNO OSNAŽITI VEZNI RED ZA NASTAVAK PRVENSTVA

27.02.2013.


Iako su vjerovali da će se za utakmicu 22. kola s Dinamom u Zagrebu pripremati na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona, nogometaši Slavena Belupa zbog kišnog vremena ipak moraju koristiti teren s umjetnom travom.

Prije samog početka proljetnog dijela natjecanja, odnosno utakmice s Hajdukom nismo održali ni jedan trening na pravoj travi, a to se nastavilo i prije susreta s Interom. Svi koji to prolaze znaju da je promjena podloge veliko iskušenje za svaku momčad ali vjerujem da ćemo od četvrtka odnosno prije susreta s Dinamom u Maksimiru ipak krenuti s treninzima na pomoćnom terenu s pravom travom, jer prognostičari najavljuju prestanak kišnih i snježnih padalina i naravno ljepše vrijeme – istaknuo je trener Roy Ferenčina kojeg ohrabruje što su se u rad prve momčadi uključili Purić, koji je s Interom dobio udarac u zglob zbog kojeg je imao manju poštedu i koji će sigurno nastupiti na maksimirskom travnjaku, te Batarelo i Grgić, dok Čanađija i Gregurina za sada samo trče oko igrališta i u potpuni trenažni proces uključit će se nakon utakmice s Dinamom.
Jako dobro se osjećam, ozljeda gležnja koju sam zadobio na utakmici mlade reprezentacije Hrvatske s Francuskom (U-19) potpuno je sanirana i vjerujem da ću biti spreman već za prvu utakmicu razigravanja koju ćemo igrati na našem stadionu s posljednjeplasiranim klubom nakon 22. prvenstvenog kola – kazao je Dario Čanađija, dok je Mario Gregurina dodao:
Nadam se da je ozljeda aduktora ostala iza mene i da više neću imati problema. Polako se kompletiramo i siguran sam da ćemo u nastavku prvenstva biti znatno jači – kratko je zaključio Gregurina i zajedno sa Čanađijom krenuo istrčavati krugove oko igrališta.