POTPUNO SMO SPREMNI ZA OGLED S DINAMOM U MAKSIMIRU – REKAO JE TRENER NAŠE MOMČADI ŽELJKO KOPIĆ

28.07.2016.


Nakon stopostotnog učinka u prva dva kola novog prvoligaškog natjecanja, naša momčad u petak odlazi u goste najboljem hrvatskom klubu – Dinamu, koji uspješno nastupa i u borbi za Ligu prvaka.
Nema dvojbe, da će to biti jako težak ispit za sastav koprivničkog trenera Željka Kopića koji je na pressici uoči maksimirskog dvoboja rekao:
Apsolvirali smo prve dvije utakmice pred našim navijačima, osvojili svih šest bodova i sada mirnije odlazimo u goste Dinamu. Svjesni smo da su “modri” naša najkvalitetnija momčad koja je niz godina osvaja trofeje u domaćem prvenstvu i Kupu, te najuspješnije predstavljala Hrvatsku u Europi. Mi smo se dobro pripremili za sutrašnji ogled i na maksimirskom travnjaku nastojat ćemo se predstaviti na najbolji način – kazao je trener našeg kluba i nastavio:
Dinamo je fokusiran na Ligu prvaka, ali isto tako smo uvjereni da jako razmišlja i o prvenstvenim nastupima. Zagrepčani imaju širok izbor kvalitetnih igrača, no mi smo spremni za utakmicu u kojoj želimo biti na visokoj razini. Imam nekih dvojbi oko početne jedanaestorice jer su Purić i Međimorec ozlijeđeni i o prvoj jedanaestorici odlučit ću uoči susreta – istaknuo je Željko Kopić, dok je jedan od najiskusnijih i najboljih igrača našeg kluba Nikola Pokrivač, koji je svojedobno nastupao i za Dinamo dodao:
Modri su naša najbolja momčad, respektiramo ih ali se ne plašimo ogleda s njima. Svjesni smo da za pozitivan rezultat sutra u Maksimiru moramo pokazati više od stoposto, jer samo tako možemo ostati nepobijeđeni. Cijeli tjedan jako smo dobro radili i potpuno spremni idemo se ogledati s momčadi u kojoj sam svojedobno igrao – zaključio je Nikola Pokrivač.
Utakmicu, koja se igra od 20 sati vodit će Marko Matoc (Zaprešić), a njegovi pomoćnici bit će Dalibor Conjar (Osijek) i Bojan Zobenica (Vinkovci). Četvrti sudac je Tino Krečak (V. Gorica), a delegat Stipe Doljanin (Hrvace).