POSLJEDNJU PROVJERU NA SLOVENSKIM PRIPREMAMA FARMACEUTI ĆE IMATI S UKRAJINSKIM VORSKLOM

28.06.2013.


Nakon desetodnevnih priprema u Zreču Slaven Belupo se sutra vraća u Koprivnicu, gdje će nastaviti s pripremama do početka novog prvoligaškog prvenstva – 13. srpnja.
Posljednjeg dana boravka u Sloveniji farmaceuti će imati još jednu prijateljsku provjeru, a suparnik će im biti ukrajinski prvoligaš Vorsklom.
Utakmica će se igrati u Rogatecu kod Rogaške Slatine s početkom u 17 sati, a ne u Ptuju kako je ranije bilo predviđeno.
Susret s Vorsklom bit će četvrti ogled Slavena Belupa u Sloveniji u kojem će trener Ivan Katalinić još jednom provjeriti mogućnosti svakog igrača koji se nalazi na priprema, a očekuje se da će određenu minutažu s Ukrajincima dobiti i brazilski stoperEdsonHenrique da Silva, koji je ovih dana s našim klubom potpisao dvogodišnji ugovor.
Nakon povratka u Koprivnicu farmaceuti će prije nove sezone imati još jednu, posljednju provjeru odnosno “generalku”, a suparnik će im biti bosansko-hercegovački prvoligaš sarajevski Željezničar.
Utakmica će se igrati 5. srpnja u Lendavi na stadionu domaće Nafte u kojoj će trener Katalinić najvjerojatnije izvesti sastav s kojim će nastupiti u prvom prvoligaškom kolu u gostima kod Splita.