POSLJEDNJU PRIJATELJSKU PROVJERU SLAVEN BELUPO ĆE IMATI U SRIJEDU S MAĐARSKIM PRVOLIGAŠEM PEĆUHOM

08.07.2013.


Nakon pobjede u prijateljskom ogledu s bosansko-hercegovačkim prvakom sarajevskim Željezničarom (4:1), trener našeg kluba Ivan Katalinić dao je igračima dvodnevni odmor nakon kojeg ih je danas prije podne okupio na Gradskom stadionu i održao trening.
Vježbalo se u dvije skupine koje su uz Katalinića vodili i njegovi suradnici Josip Omrčen-Čeko te Branko Bali, dok će njegov također dosadašnji suradnik Goran Mikolaj od danas preuzeti vođenjetrećeligaša Koprivnicu.
– Nastavljamo radom i pripremamo se za početak prvenstva i gostovanje kod Splita s kojim igramo u nedjelju. U srijedu ćemo na koprivničkom stadionu imati još jednu i posljednju prijateljsku provjeru s mađarskim prvoligašem Pečuhom. Bit će to susret u kojem će se iskristalizirati momčad koja će istrčati u Splitu – kratko je rekao trener Katalinić.
Današnjem prijepodnevnom treningu priključio se i mladi hrvatski reprezentativac(U-20) Petar Brlek koji se vratio sa Svjetskog prvenstva u Turskoj, dok je njegov reprezentativni i klupski suigrač Dario Čanađija dobio još nekoliko dana odmora, kojeg zbog reprezentativnih obveza nije koristio od završetka prošlog prvenstva.
Prijepodnevnom treningu nazočio je i napadač Mateas Delić koji je u susretu sa sarajevskim Željezničarom lakše ozlijedio stopalo lijeve noge i prema liječničkim prognozama bit će spreman za susret sa Splitom na Parku mladeži.
Posljednji suparnik našeg kluba prije početka nove sezone, Pečuh osvojio je u prošlom prvenstvu svoje zemlje 12. mjesto, a utakmica će se igrati u srijedu na Gradskom stadionu s početkom u 18 sati.