POSLJEDNJE PROVJERE PRIJE POČETKA NOVOG PRVENSTVA

06.07.2016.


Završne pripreme Slavena Belupa uoči nove natjecateljske sezone u punom su jeku.
I danas naši nogometaši na travnjacima Gradskog stadiona imaju dva treninga, dok će u četvrtak nastaviti s odigravanje prijateljskih utakmica.
Novu provjeru imat će u Sv. Martinu na Muri gdje će B sastav Slavena Belupa, u kojem će nastupiti pretežito mladi igrači i prinove koje su došle ovog ljeta u naš klub, odmjeriti snage s mladom reprezentacijom Hrvatske (U-19) koja se priprema za Europsko prvenstvo u Njemačkoj gdje je u skupini s Nizozemskom, Engleskom i Francuskom.
Sutrašnja utakmica u Sv. Martinu na Muri počet će u 18 sati na kojoj će stručni stožer našeg kluba na čelu s trenerom Željkom Kopićem vidjeti s kojim igračima može računati za novu sezonu.
Generalku prije novog prvoligaškog prvenstva, kao što je poznato, Slaven Belupo će imati u subotu u Budimpešti gdje će se sastati s mađarskim prvoligašem Honvedom (18 sati).
Na toj utakmici Kopić će vjerojatno izvesti sastav s kojim će startati u novo prvenstvo i koji će u prvom prvenstvenom kolu igrati s Inter Zaprešićem na koprivničkom stadionu – 15. srpnja u 20 sati.