POLUFINALE HRVATSKOG KUPA

05.04.2011.


Nakon najboljeg prvoligaškog nastupa i pobjede u susretu s Karlovcem – 4:0, Slaven Belupo u srijedu u 18 sati igra prvu utakmicu polufinala Hrvatskog kupa s Dinamom u Maksimiru.
Trener farmaceuta Roy Ferenčina za susret s Dinamom imat će na raspolaganju Marasa i Nynkeu, koji su s Karlovcem odrađivali žute kartone, tako da će njegova momčad u Maksimiru najvjerojatnije doživjeti promjene.
Još nisam odlučio koja će jedanaestorica istrčati s Dinamom, što ću učiniti uoči utakmice. Ponavljam, da je nama i dalje na prvom mjestu opstanak u ligi, ali i kup nudi veliku priliku i mislim da ne smijemo biti euforični nakon što smo svladali Karlovčane. Dinamo je favorit u susretu s nama, jer je naša najbolja momčad, a uz to igra na svom travnjaku. Probat ćemo izvući dobar rezultat već u prvoj utakmici u kojoj moramo imati pristup igri kao s Karlovcem, jer se samo tada možemo nadati pozitivnom ishodu – misli koprivnički trener, koji priželjkuje da naša momčad barem jednom „zatrese" mrežu u Maksimiru i dodaje:
Nemamo što izgubiti u prvom ogledu u kojem nas očekuje momčad koja želi dvostruku titulu, ali možemo mnogo dobiti postignemo li obećavajući ishod za odlučujući susret u Koprivnici – završio je Roy Ferenčina.