POLDRUGAČ: Možemo iznenaditi u Kranjčevićevoj

15.11.2008.


U 15. kolu Prve HNL Slaven Belupo u nedjelju gostuje kod Zagreba u Kranjčevićevoj, gdje će pokušati ostati nepobijeđen. Svojedobno je u Zagrebu s kojim je osvojio naslov prvaka igrao sadašnji kapetan koprivničkog prvoligaša Dalibor Poldrugač, koji vrlo dobro poznaje momčad pjesnika.
– Bit će to jako zahtjevna utakmica, jer je Zagreb dobra momčad u kojoj igra nekoliko mladih i darovitih igrača, a predvodi ih iskusni Vugrinec. Mi smo neočekivano u prošlom kolu izgubili od Varteksa no, u Kranjčevićevoj želimo pokazati da smo zasluženo u vrhu ljestvice. Zagreb sigurno očekuje pobjedu, ali mislim da u tome neće uspjeti i da su šanse podjednake. Usto, Slaven Belupo je često znao iznenaditi u Kranjčevićevoj i nadam se da će tako biti i u nedjelju – rekao je Dalibor Poldrugač.

Zagreb, Stadiona u Kranjčevićevoj: Zagreb – Slaven Belupo.
Nedjelja, 16. 11. 2008. u 15,30 sati
Sudac: Goran Proleta (Opuzen). Pomoćnici: Damir Kraljević (Zadar), Goran Perica (Šibenik). Četvrti sudac: Ivo Krečak (Šibenik). Delegat HNS-a: Ante Vučemilović (Osijek).
KANDIDATI: Pelin, Rodić, Purić, Kokalović, Bošnjak, Rogulj, Lapić, Čaval, Maras, Poldrugač, Gregurina, Bilen, Šafarić, Jajalo, Delić, Vručina, Kresinger, Jurić.