POGODAK MEĐIMORCA ZA VRLO VRIJEDAN BOD S RIJEKOM

23.09.2017.


Uz vrlo dobru igru s aktualnim prvakom Rijekom, Slaven Belupo je osvojio vrlo vrijedan bod i pokazao da se ravnopravno može nositi s najjačim hrvatskim klubovima.

Riječani su prvi došli u vodstvo u 60. minuti pogotkom bivšeg slavenaša Hebera, dok je na 1:1 u 78. minuti izjednačio Međimorec.

Odigrali smo zaista dobro, cijeli tjedan smo se pripremali za Rijeku i jako sam zadovoljan neodlučenim ishodom. Već u susretu s Osijekom se vidjelo da možemo igrati organizirano i kvalitetno, a posebno mi je drago što smo se nakon vodstva Riječana sjajno vratili u igru – kazao je nakon utakmice trener Slavena Belupa Željko Kopić i nastavio:

Ovaj rezultat nam je veliki poticaj za nastavak prvenstva, jer nam daje još veću stabilnost. Čestitam igračima na zalaganju i borbenosti, kao i navijačima koji su nam dali podršku s tribine – završio je Kopić dok je strateg Rijeke Matjaž Keke dodao:

Nisam zadovoljan rezultatom, bili smo u vodstvu i dozvolili da nam borbeni domaćini izjednače. Čestitam Slavenu Belupu na požrtvovnosti koju je pokazao tijekom utakmice – zaključio je Kek.