POBJEDA ZA MIRNIJI NASTAVAK PRVENSTVA

21.03.2016.


Naša je momčad u subotnjem susretu s Istrom upisala vrlo važnu i značajnu pobjedu s kojom je Puljanima, koji su pretposljednji na ljestvici odmaknula čak za osam velikih bodova.
Nema dvojbe da momčad trenera Željka Kopića sada mirnije dočekuje preostalih osam kola i vedrije gleda prema nadolazećim suparnicima, bez pritiska koji je podsvjesno bio i te kako prisutan uoči susreta s Istrijanima.
Usto, kako je rekao Kopić, prvenstvenu stanku zbog reprezentativnih prijateljskih utakmica iskoristit će u komotnijem i mirnijem ozračju u kojem će još bolje spremiti igrače, posebno one koji nisu prošli kompletne pripreme za dvije nadolazeće utakmice s Rijekom – prvenstvo i kup.
Valja podsjetiti da su uz pobjedu s Istrom farmaceuti na svom stadionu osvojili i vrlo važne bodove s Osijekom i Zagrebom, koji se na ljestvici također nalaze iza njih.
Nakon 28 odigranih kola naša momčad sada ima 30 bodova, tri manje od Inter Zaprešića koji se nalazi na šestom mjestu, ali koji ovog proljeća još gostuje u Koprivnici.

Rezultati 28. kola: Osijek – Zagreb 2:0, Slaven Belupo – Istra 1961 2:0, Rijeka – Inter 4:0, Hajduk – Dinamo 1:0, Lokomotiva – Split 1:1.