‘Plavi’ svladali ‘Bijele’ golom Bačelić Grgića

13.05.2020.


Nogometaši Slaven Belupa jučer su u sklopu popodnevnog treninga odigrali međusobnu prijateljsku utakmicu na glavnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš. Trener Tomislav Stipić podijelio je svoje igrače u dvije momčadi: ‘Plave’ i ‘Bijele’, a slavili su ‘Plavi’ rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Bačelić Grgić u prvom dijelu susreta kada je odmjerenim udarcem s 15-ak metara pogodio mrežu vratara Ježine.

Za ‘Plave’ je branio Filipović, u obrani su zaigrali Zirdum, Paracki i Soldo, a na bokovima Bogojević i Goda. Trojac u veznoj liniji činili su Havelka, Bačelić Grgić i Brković, dok su napadački dvojac bili Šego i Jeffren. Za ‘Bijele’ je na golu bio Ježina, u obrani su igrali Međimorec, Božić, Mikulić i Delić, u veznoj liniji Lulić, Čovo, Glavčić i Lovren, a u napadu Lima i Krstanović. U nastavku susreta u igru su ušli Radivojević, Liklin i Vrljičak.

Naši nogometaši danas nastavljaju s treninzima. Trener Stipić i njegov stručni stožer igrače će na teren povesti u 18 sati, a trening će se izravno prenositi na HNTV-u.