PLAN LJETNIH PRIPREMA Slaven Belupo starta u ponedjeljak, u Sloveniji od 2. srpnja

15.06.2018.


Nogometaši Slaven Belupa idućeg ponedjeljka, 18. lipnja, startaju s pripremama za nadolazeću natjecateljsku sezonu. Trener Tomislav Ivković i njegov stručni stožer igrače će okupiti u 8 sati na koprivničkom Gradskom stadionu „Ivan Kušek Apaš“.

Prvi dio priprema naša seniorska momčad odradit će u Koprivnici. U periodu od 18. lipnja do 1. srpnja odigrat će se i dvije utakmice: prva će biti 23. lipnja u Miklinovcu gdje ćemo uveličati proslavu četrdesetog rođendana županijskog prvoligaša, a druga će se igrati u Prelogu 30. lipnja gdje ćemo biti gosti tamošnje Mladosti.

Dva dana nakon toga momčad odlazi u Sloveniju, na Roglu i Zreče, gdje će trenirati do 14. srpnja. Dogovorene su i četiri prijateljske utakmice i to protiv rumunjske Astre 7. srpnja, protiv ukrajinske Vorskle 10. srpnja, protiv bugarske Vereye dan kasnije te protiv mađarskog Soroksara 14. srpnja.

Po povratku u Koprivnicu, gdje će naša momčad trenirati do starta prvenstva 27. srpnja, odigrat će se utakmica protiv koreanskog Hanyang Universityja 18. srpnja. Uz nabrojane susrete, još uvijek se traži protivnik za datum 21.07. O svim utakmicama te eventualnim promjenama klub će obavijestiti javnost pravovremeno.

– Ono što očekujem i želim je da svi igrači prođu cijele pripreme na najbolji mogući način i da svi ostanu zdravi. Bit će velikih promjena u svlačionici i svi će dobiti priliku da se dokažu. Svake pripreme su teške i tu sam strašno nepopustljiv. Bit će puno teže nego do sada jer dižemo sve na stepenicu više. Moramo pokazati da smo ozbiljni klub u kojem svatko zna što i kako radi. Odmah na početku odredit ćemo pravila, a igrači koji neće moći pratiti tempo i zahtjeve, ne samo na terenu nego i van njega, sami će sebe otpisati – rekao je naš trener Tomislav Ivković.