Pioniri osvojili naslov jesenskog prvaka!

29.10.2018.


Mladi nogometaši Slaven Belupa, dječaci rođeni 2005. godine, osvojili su naslov jesenskih prvaka. Pod vodstvom trenera Gorana Volfa, pioniri II svladali su, u posljednjem kolu Prve nogometne lige središta Sjever, Međimurje rezultatom 4:1 i tako osigurali prvo mjesto s četiri boda više od najbližeg pratitelja Varaždina. Pogotke za naslov jesenskog prvaka postigli su Glavnik, Štimac i dva puta Piškor.

– Izuzetno sam ponos na ove mlade dečke s kojima radim posljednje tri godine, a ovaj rezultat je nagrada za silan trud i veliko odricanje koje ovi mladići iskazuju svakodnevno. Naravno, u mlađim dobnim kategorijama sam rezultat nam nije primaran iako uvijek lijepo dođe kao potvrda dobrog rada. U prvom planu nam je pravilan razvoj svakog pojedinca u momčadi kako bi stvorili što bolje i nogometaše i ljude koji će u budućnosti možda zaigrati i za našu prvu momčad – objasnio je trener Goran Volf.

Pioniri su jesenski dio prvenstva završili s 25 osvojenih bodova upisavši u deset kola osam pobjeda te po jedan remi i poraz.

– Gledajući svih deset kola jedini kiks nam je poraz protiv Podravine koji je bio splet nesretnih okolnosti. Iz njega smo izvukli pouke i dodatan motiv da još ječe i bolje radimo i na kraju smo u potpunosti zasluženo stigli do prvog mjesta. Nastavljamo i dalje raditi istim tempom, a u proljeće ćemo ponovno imati isti cilj, a to je svakodnevni napredak. Ponavljam, ponosan sam na sve svoje igrače koji su zaslužili ovaj uspjeh. Ne preostaje nam ništa drugo nego još jače zapeti i raditi – zaključio je trener pionira.

Nastavak prvenstva pionire čeka u ožujku iduće godine. Valja istaknuti jednu zanimljivost, a to je da gotovo trećinu momčadi čine igrači s imenom Fran. Ni manje, ni više nego njih devetorica. Svima skupa velike čestitke! Bravo momci!

Sastav: Luka Parika, Sebastian Klauderoti, Fran Begić, Fran Tušek, Domagoj Medved, Petar Kosnica, Igor Štimac, Fran Doležan, Lovro Kovačić, Nikola Kušek, Jakov Krstanović, Fran Henezi, Fran Krnjak, Eduard Kaić, Ivano Milošević, David Vindić, Lovro Zvonarek, Fran Čmrlec, Silvio Pigac, Filip Krušelj, Fran Požgaj, Dominik Zeko, Ivan Lukan, Dorian Piškor, Fran Blažek, Dorijan Jakupec, Kristijan Katalenac, Branimir Glavnik, Lovro Gal, Fran Varvir. Trener: Goran Volf.