Pioniri i kadeti Slaven Belupa startali s pripremama za novu sezonu

12.07.2022.


Nakon što su prošlog tjedna s pripremama krenuli juniori, ovog su na terenu s umjetnom travom koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš krenuli naši pioniri pod vodstvom trenera Vedrana Purića, pomoćnog trenera Karla Galinca i trenera golmana Karla Slukića te kadeti pod vodstvom trenera Marija Gregurine. Obje će momčadi na raspolaganju imati kondicijskog trenera Miroslava Mikeca, a baš kao i juniori prvi i treći dio priprema odradit će u Koprivnici, a drugi u Gospiću.

– Želimo se što bolje spremiti i ekipirati, a onda u prvenstvu ići utakmicu po utakmicu kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Trenutno je veliki broj igrača na treningu. Moramo napraviti dobar filter i krenuti s uigravanjem. Vremena je dosta, no moramo od prvog dana prionuti poslu – rekao je Purić.

– Ispred nas je puno posla. Imamo dovoljan broj treninga i utakmica da izvučemo iz naših igrača maksimum i da na optimalnoj razini dočekamo prvenstvo. Teško je ovako rano govoriti o ciljevima, ali naravno da ćemo težiti konstantnom napretku kako individualno, tako i momčadski – objasnio je Gregurina.

Sretno našim dečkima!