PETKOVIĆ: UZVRATIT ĆEMO HAJDUKU ZA PRVENSTVENI PORAZ

25.11.2008.


Nakon nedjeljne prvenstvene utakmice Slaven Belupo – Hajduk u kojoj su pobijedili Splićani, isti klubovi sutra će se ogledati na koprivničkom stadionu u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog kupa. U Splitu je bilo 0:0, što je obećavajući rezultat za Slaven Belupo kojemu je potrebna pobjeda za prolaz polufinale.
– Zbog osvojenih nedjeljnih bodova Hajduk je u psihičkoj prednosti, ali mi ćemo nastojati prikazati bolju i konkretniju igru nego prije tri dana, kada nam je nedostajalo i sportske sreće. Nadam se, da ćemo je sutra imati i da nećemo propustiti prigode, koje smo propustili u nedjelju – kazao je Mile Petković trener Slavena Belupa i najavio promjene u momčadi koja će istrčati na koprivnički travnjak.
– U sastav se vraća naš najbolji napadač Bojan Vručina, koji nije igrao u nedjelju zbog viroze i uvjeren sam, da ćemo s njime biti znatno opasniji za obranu Splićana. Umjesto vratara Rodića branit će Tomislav Pelin, koji u prvoj utakmici u Splitu nije primio pogodak i bio jedan od naših najboljih igrača. Najvjerojatnije će biti još nekih igračkih promjena o kojima ću odlučiti uoči utakmice. Nedostajat će nam Posavec, koji se još nije potpuno oporavio od ozljede – izjavio je trener Slavena Belupa Mile Petković.

Koprivnica, Gradski stadion: Slaven Belupo – Hajduk (uzvratna utakmica četvrtfinala Hrvatskog kupa).
Srijeda, 26. 11. 2008. u 17 sati.
Sudac: Bruno Marić (Daruvar). Pomoćnici: Igor Krmar (Zagreb), Borut Križarić i Igor Križarić (obojica Čakovec). Delegat: Željko Bel (Osijek). Kontrolor suđenja: Milan Berger.
KANDIDATI: Pelin, Rodić, Purić, Kokalović, Rogulj, Čaval, Maras, Poldrugač, Nicolas, Gregurina, Šafarić, Jajalo, Delić, Vručina, Kresinger, Jurić, Bošnjak, Pavec.