PETKOVIĆ: U ZADRU ŽELIMO POZITIVAN REZULTAT

01.11.2008.


U 12. kolu Prve HNL Slaven Belupo ove nedjelje gostuje u Zadru, gdje će pokušati ostvariti pozitivan rezultat.
– Do sad smo izgubili u sva tri gostovanja na jadranskoj obali, poraženi smo u Splitu, Šibeniku i Rijeci. Zadar je kvaloitetniji nego što to govore njihovi dosadašnji rezultati, a u posljednje tri utakmice ostvarili su pozitivan niz, uz pobjede nad kvalitetnim suparnicima Hajdukom i Varteksom. U Zadru želimo do aktivnog rezultata, sve osim poraza bit će dobro, a imamo ekipu koja se može suprotstaviti svakom suparniku. Manjih problema s ozljedama imaju Petar Bošnjak i Mario Jurić, vjerojatno ćemo poštedjeti i odmoriti Bošnjaka, dok će Jurić biti među kandidatima za momčad ukoliko će s njim do nedjelje sve biti u redu – izjavio je trener Slavena Belupa Mile Petković.

Zadar, Stadion Stanovi: Zadar – Slaven Belupo (Prva HNL, 13. kolo).
Nedjelja, 02.11.2008. u 15,30 sati.
Sudac: Igor Pristovnik (Zagreb). Pomoćnici: Boško Vukušić (Zagreb), Ivica Modrić (Zagreb) i Dalibor Mlakar (Zagreb). Delegat HNS-a: Robert Balen (Zagreb). Kontrolor suđenja: Stanko Stolnik.
KANDIDATI: Rodić, Pelin, Purić, Kokalović, Rogulj, Lapić, Čaval, Maras, Poldrugač, Nicolas, Posavec, Gregurina, Šafarić, Jajalo, Delić, Vručina, Kresinger, Jurić.