PETKOVIĆ U MEDULINU TRAŽI NAJBOLJU JEDANAESTORICU

31.01.2011.


Nogometaši Slavena Belupa od jučer se nalaze na desetodnevnim pripremama u Medulinu. Po dolasku u Istru održali su trening na jednom od terena u blizini hotela Belvedere, gdje je smještena kompletna ekipa.
U odnosu na pripreme na Krku u Medulin su otputovala i dvojica novih igrača, Leon Benko i Tomislav Havojić, dok su u Koprivnici ostali kadet Petar Brlek i juniori Anđelko Atlija, Pejo Kuprešak i Igor Bubnjić, koji su se priključili juniorskom sastavu i vježbaju pod nadzorom Josipa Omrčena-Čeke.
Krajem prošlog tjedna stipendijske ugovore sa Slavenom Belupom potpisali su Nikola Frljužec i Ivica Jurakić, koji će ovih dana biti registrirani za naš klub.
Na pripremama u Medulinu uz stručni stožer kojeg predvodi trener Mile Petković nalazi se 25 igrača: Rodić, Nurković, Marković (vratari), Maras, Poldrugač, Bagarić, Kokalović, Rogulj, Purić, Geng, Gregurina, Marčinković, Papa, Poljak, Milardović, Nynkeu, Bušić, Benko, Havojić, Frljužec, Jurakić, Mujanović, Vojnović, Poredski, Šestak.
Sutra poslijepodne (utorak) Slaven Belupo će odigrati prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Medulinu, a suparnik će mu biti slovenski prvoligaš Rudar iz Velenja.
U Medulinu ćemo odigrati pet utakmica na kojima će prigodu dobiti svi igrači. Najbolji će ostati u najužem kadru za proljetni prvoligaški nastavak – kratko je rekao prije odlaska u Medulin trener Petković