PETKOVIĆ: SPREMNI SMO ZA VELIKU BORBU U OSIJEKU

05.12.2008.


U nedjelju se igra posljednje jesensko prvoligaško kolo u kojem Slaven Belupo gostuje u Osijeku. Koprivničanci očekuju da će ostati nepobijeđeni i zadržati visoki plasman na ljestvici s kojeg bi lakše u proljetnom prvenstvu ušli u borbu za treće mjesto, koje sigurno vodi u Kup UEFA. Uoči posljednjeg jesenskog ispita koprivnički prvoligaš ima velikih problema s treninzima zbog kiše i blatnjavih terena, ali trener Mile Petković nastoji što bolje pripremiti momčad za gostovanje u gradu na Dravi.
– Osijek je vrlo dobra momčad, posebno na svom stadionu i sigurno nas očekuje jako teška utakmica. Pobijedili smo u prošlom kolu Rijeku i u Osijek odlazimo nešto mirnije, ali spremni za veliku borbu. I mi i oni imat ćemo pred sobom 90 minuta igre i mislim, da su izgledi na uspjeh podjednaki. Ostanemo li nepobijeđeni napravili bi veliki posao i na lijep način se oprostili od jesenske sezone – kazao je trener Mile Petković.
Zbog tri žuta kartona Slavenu Belupu u Osijeku nedostajat će Poldrugač i od ozljede još nedovoljno oporavljeni Posavec, dok je Jajalo i dalje pod suspenzijom tako da će trener Petković početnu jedanaestoricu odrediti uoči utakmice, koja počinje u 15.30 sati.
Kandidati: Rodić, Pelin, Purić, Bošnjak, Čaval, Kokalović, Rogulj, Kresinger, Bilen, Vručina, Lapić, Gregurina, Jurić, Nynkeu, Pavec, Maras, Delić.