PETKOVIĆ: OČEKIVAO SAM IPAK BOLJI PLASMAN

09.01.2009.


Slaven Belupo nije ispunio očekivanja na Dvoranskom malonogometnom prvenstvu Hrvatske u Zadru, gdje je u A skupini osvojio posljednje mjesto pobijedivši samo Croatiju Sesvete, dok je s Hajdukom, Rijekom, Šibenikom i Cibaliom uvjerljivo izgubio. Trener Mile Petković vođenje momčadi prepustio je svojim pomoćnicima Josipu Omrčenu-Čeki i Pavi Crncu.
– Nismo igrali u kompletnom sastavu, jer sam želio poštedjeti igrače koji su na tvrdim podlogama skloni ozljedama, ali sam vjerovao da neki naši mladići, mogu pružiti više. U susretima s Hajdukom, Rijekom i Cibaliom imali smo uvjerljivo vodstvo na početku, koje smo kasnije zbog slabe koncentracije prosijali, što je nedostatak pristupa igri do kraja utakmice. Vidjelo se i na turniru u Zadru da neki igrači tijekom susreta iskazuju određene slabosti kao i na nekim jesenskim prvoligaškim utakmica – kazao je trener Slavena Belupa Mile Petković i nastavio:
– U Zadar nismo došli samo na dvoransko prvenstvo već smo trenirali dva puta dnevno u obližnjem Sukošanu, kako bi što spremniji dočekali proljetni dio natjecanja i zadovoljan sam, što se na malom nogometu nitko nije ozlijedio. U subotu ćemo imati prvu provjeru s nižerazrednom Croatijom u Turnju (12 sati), dok ćemo u nedjelju (10 sati) odmjeriti snage u prijateljskoj utakmici s vinkovačkom Cibaliom u Zemunika i odmah nakon susreta vraćamo se u Koprivnicu – završio je Mile Petković.