PETKOVIĆ: IGRAT ĆEMO OTVORENO U ZAPREŠIĆU

04.10.2008.


Nakon gostovanja u Moskvi u uzvratnoj utakmici 1. kola Kupa UEFA sa CSKA, Slaven Belupo u nedjelju nastavlja s utakmicama domaćeg prvenstva. Na rasporedu je gostovanje kod Intera u Zaprešiću.
– Sastav će doživjeti male promjene u odnosu na onaj koji je započeo utakmicu u Moskvi, na desni bok vraća se oporavljeni Bošnjak, dok će Poldrugač opet zaigrati u veznoj liniji. U Zaprešić idemo po pozitivan rezultat, Inter je dobra momčad, a mi ćemo kvalitetnom igrom nastojati ostati neporaženi. Čeka nas jedna od najefikasnijih momčadi lige, tradicija je u dosadašnjim utakmicama u Zaprešiću na njihovoj strani, ali mi ćemo igrati napadački. Izvukli smo pouke iz gostovanja u Šibeniku kad smo poraženi nakon europske utakmice, vjerujem da nam se takvo izdanje više neće ponoviti – izjavio je trener Slavena Belupa Mile Petković na konferenciji za novinare uoči nedjeljnog gostovanja u Zaprešiću.
Zaprešić, Stadion ŠRC Zaprešić: Inter – Slaven Belupo (Prva HNL, 10. kolo).
Nedjelja, 05.10.2008. u 16,30 sati.
Sudac: Andrej Burilo (Osijek). Pomoćnici: Miro Grgić (Osijek),
Krunoslav Lesandrić (Nuštar) i Danijel Trampus (Osijek). Delegat: Robert Balen (Zagreb). Kontrolor suđenja: Dragutin Poljak.
KANDIDATI: Rodić, Pelin, Bošnjak, Kokalović, Rogulj, Čaval, Maras, Poldrugač, Bilen, Nicolas, Posavec, Gregurina, Šafarić, Jajalo, Delić, Vručina, Kresinger, Jurić, Šehić.
NEDOSTAJU: Lapić, Purić (ozlijeđeni).