Pavo Crnac: Samo agresivnom igrom možemo do pozitivnog rezultata u Puli

25.10.2012.


Istra 1961, kod koje Slaven Belupo gostuje u petak jedini je klub uz Hajduk kojeg farmaceuti nisu pobijedili u gostima, što dovoljno ukazuje na kvalitetno domaćinstvo Puljana koji su u prošlom kolu bili bolji od Hajduka u Splitu.

Upravo zbog splitske pobjede stručnjaci našeg kluba vrlo su oprezni kada je riječ o gostovanju kod Istrijana, ali isto tako vjeruju da se u Koprivnicu mogu vratiti nepobijeđeni.
Istra je kvalitetna momčad koja je trenutačno slabije plasirana na ljestvici od svojih mogućnosti i zbog toga moramo igrati jako dobro, ako želimo do pozitivnog rezultata. Puljani u svojim redovima imaju nekoliko vrlo kvalitetnih i iskusnih prvoligaških igrača tako da samo agresivnom igrom i potpunom koncentracijom možemo ih iznenaditi. Imaju i dobrog trenera koji ih uspješno vodi, ali vjerujemo da nismo bez izgleda – rekao je na današnjoj konferenciji za novinare pomoćni trener naše momčadi Pavo Crnac, dok je bivši igrač Istre, a sada farmaceut Ante Batarelo dodao:
– Jako dobro poznajem svoju bivšu ekipu koja je sastavljena od vrlo dobrih igrača i koja igra kvalitetan nogomet. No, mi smo drugi na ljestvici i mislim da taj plasman u Puli moramo opravdati. S Istrom ćemo biti u kompletnijem sastavu nego u prošlom kolu sa Cibaliom i zbog toga se nadam da možemo do pozitivnog rezultata – zaključio je Ante Batarelo koji će zauzeti svoje standardno mjesto u momčadi farmaceuta.
Trener Ferenčina u sutrašnjem susretu s Istrom 1961 neće moći računati na još uvijek ozlijeđenog Raka, te Čanađiju i Brleka koji se nalaze u reprezentaciji U-19.