PAVO CRNAC: S HAJDUKOM OČEKUJEMO POZITIVAN REZULTAT

15.02.2013.


Udruga prvoligaša zbog vremenskih nepogoda nije odgodila proljetni prvoligaški start, tako da će se u subotu u 18 sati na koprivničkom stadionu sastati Slaven Belupo i Hajduk.

U našem klubu sve su pripremili za sutrašnji ogled no nitko ne dvoji da će se susret sa Splićanima odigrati u zimskim uvjetima, iako je glavni travnjak potpuno očišćen od snijega.
– Iako će to biti naš prvi izlazak na glavi teren ove godine vjerujem da ćemo se bolje snaći od Hajduka. No, situacija na travnjaku pokazat će stvarno stanje jedne i druge momčadi. Osobno mislim, da će to biti neizvjesna utakmica u kojoj se nadamo pozitivnom rezultatu – kazao je Pavo Crnac prvi suradnik trenera Roya Ferenčine na današnjoj konferenciji za medije i dodao:
Još uvijek nismo odredili početnu jedanaestoricu, imamo dosta dvojbi, ali vjerujem da će se u sastavu naći Kokalović, Rak i Glavica koji nisu nastupili na posljednjim prijateljskim provjerama. Sigurno će nam zbog ozljeda nedostajati Batarelo, Grgić, Gregurina, Čanađija i Šaban što za našu momčad predstavlja veliki nedostatak. Vjerujem, da će igrači koji će dobiti prigodu dati svoj najveći doprinos jer Splićani su velika motivacija za svakog prvoligaša i zbog toga nećemo kukati kao neki naši klubovi, koji prave probleme ako im nedostaje samo jedan igrač. Iako su vremenske prilike zimske očekujemo veliki broj gledatelja i podršku s tribina koja će nam s Hajdukom biti itekako potrebna – zaključio je Pavo Crnac.
Tehnički direktor kluba Rober Kerovec naglasio je da je utakmica Slaven Belupo – Hajduk proglašena visokorizičnom, da nema službeno najavljenog dolaska navijača Hajduka ali da se očekuje dolazak Torcide, odnosno nekoliko stotina navijača splitskog kluba.
Blagajne na stadionu počet će radom dva sata prije početka utakmice, a cijena ulaznica ostaje nepromijenjena – 30 i 40 kuna.