PAVO CRNAC: POKAZAT ĆEMO TKO JE GAZDA NA KOPRIVNIČKOM STADIONU

18.08.2011.


Vinkovačka pobjeda vrlo je poticajno djelovala na ugodno ozračje u našem klubu uoči sutrašnje utakmice s Interom, koji je u prva četiri prvenstvena kolo osvojio isti broj bodova – 7, kao i Slaven Belupo.

Iako je tradicija, kada je riječ o prvoligaškim susretima ove dvije momčadi na koprivničkom stadionu uvjerljivo na strani farmaceuta, u našem klubu nitko ne dvoji da će sutrašnji ogled biti izazov za prestiž na prvoligaškoj ljestvici između ova dva kluba.

Na konferenciji za novinare koja je održana danas prije podne u Plavom salonu Slavena Belupa bili su pomoćni trener Pavo Crnac, vezni igrač Stjepan Poljak i tehnički direktor Robert Kerovec.

–       Očekuje nas zahtjevna utakmica u kojoj ćemo nastojati pružiti igru iz Vinkovaca i pokazati, da se nalazimo u dobroj formi. Igramo na našem stadionu, gdje moramo pokazati tko je gazda i učiniti sve da bodovi ostanu u Koprivnici – istaknuo je Pavo Crnac i nastavio:

–       Ovotjedne treninge iskoristili smo za pripremu utakmice s Interom, od svakog igrača očekujemo maksimalan pristup i naravno dobru igru. Inter je kvalitetna i mlada momčad, ima vrlo dobrog i iskusnog trenera, ali naš je cilj da utakmica završi u našu korist i vjerujem da ćemo to ostvariti – zaključio je pomoćni trener Slavena Belupa.

Kako Josip Milardović zbog tri javne opomene nema pravo nastupa s Interom, u početnom sastavu farmaceuta istrčat će Stjepan Poljak koji je upravo iz zaprešićkog prvoligaša došao u Slaven Belupo.

–       Bit će to teška utakmica, naši suparnici će sigurno igrati zatvoreno te iz kontri i polukontri čekati svoju prigodu. Moramo biti strpljivi i oprezni, te uz podršku naših navijača doći do pobjedničkog rezultata. Odigramo li utakmicu odgovorno kao u Vinkovcima ne strahujem za uspješan rezultat s kojim bi se potpuno približili momčadima u samom vrhu – završio je Stepan Poljak.

Uz Milardovića trener Slavena Belupa Roy Ferenčina za susreta sa Zaprešićanima neće moči računati ni na standardnog stopera i kapetana momčadi Alena Marasa, koji se još nije dovoljno oporavio od ozljede nožnog palca.