PAVO CRNAC : AKO JE PAO ATHLETICO, MORA I ZADAR

11.08.2012.


Nakon sjajne igre s Athleticom i pobjede 2:1 Slaven Belupo se u nedjelju vraća u domaću stvarnost, jer mu u sklopu 4. prvoligaškog kola u goste dolazi Zadar.

U klubu nitko ne dvoji da je utakmica sa Zadranima itekako značajna za koprivničku momčad od koje se očekuju tri nova boda i nastavak uspješnih igara.

Na konferenciji za medije dan uoči susreta sa Zadrom bio je Pavo Crnac, pomoćnik trenera Roya Ferenčine.

Još uvijek smo pod dojmom utakmice sa Španjolcima, ali već smo okrenuti domaćem prvenstvu koje nam je sada od najveće važnosti. U ligi nastupa 12 klubova, svaka je utakmica jednako važna, nema slabih suparnika i moramo biti potpuno koncentrirani za svaki nastup. Danas popodne imamo posljednji trening uoči sutrašnjeg susreta sa Zadranima nakon kojeg ćemo odrediti najbolji sastav. Nemamo više ozlijeđenih igrača, Vugrinec i Gregurina potpuno su se oporavili, što se vidjelo s Bilbaom i konkurirat će za momčad – kazao je Pavo Crnac i dodao:

Zadar je dobra momčad iznenadila je Rijeku na Kantridi osvajanjem boda i moramo biti jako oprezni. Nastojat ćemo što prije postići pogodak kako bi mirnije ušli u nastavak utakmice. Favoriti smo i u susretu sa Zadranima i za nas je uspjeh samo pobjeda. Pozivamo naše navijače da dođu na utakmicu i pokažu barem  dio ozračja kakvo je bilo sa Athleticom – zaključio je Pavo Crnac.

Nedjeljni susret Slaven Belupo – Zadar počinje u 19 sati, a vodit će ga Alen Gerek iz Zaboka, dok će njegovi pomoćnici biti Hrvoje Menđušić (Vinkovci) i Dario Vrabec (Zagreb).