Paracki i Božić još godinu dana u Slaven Belupu!

16.03.2021.


Goran Paracki i Tomislav Božić danas su dogovorili produženje ugovora sa Slaven Belupom! Standardni obrambeni dvojac potpisao je ugovore do ljeta 2022. te će i u idućoj sezoni braniti boje našeg kluba. Paracki je u aktualnoj sezoni upisao 22 nastupa u dresu naše momčadi, dok je u karijeri upisao njih čak 116.

– Sretan sam što sam potpisao novi ugovor. U Koprivnici i Slaven Belupu se osjećam kao kod kuće. I dalje sam jako motiviran pružati dobre partije na terenu i s veseljem čekam nove izazove i utakmice koje su pred nama – rekao je kapetan Goran Paracki.

Tomislav Božić je u Slaven Belupo stigao prošle sezone te je do sada upisao 47 nastupa u dresu našeg kluba. U aktualnoj sezoni je upisao 20 prvenstvenih nastupa te se trenutno, prema izboru dnevnog lista Sportske novosti, nalazi u momčadi sezone.

– Dogovorili smo se sve u dvije minute, dali si ruku i produžili ugovor na obostrano zadovoljstvo. Osjećam se zaista ugodno ovdje i sretan sam što ću ostati dio Slaven Belupa – rekao je Tomislav Božić.

Trener Tomislav Stipić iskazao je veliko zadovoljstvo potpisanim ugovorima s našim stožernim igračima.

– Paracki i Božić su vođe ove ekipe. To su potvrdili svojim ponašanjem na terenu i izvan njega. Ostalih devet mjesta u ekipi je namijenjeno za izlog i stvaranje klupske vrijednosti – poručio je naš trener.

Čestitamo našem Pari i našem Tomiju!