OZRAČJE U MOMČADI JE ODLIČNO I OČEKUJEM POBJEDU – KAZAO JE TRENER ŽELJKO KOPIĆ

18.09.2015.


Slaven Belupo se nalazi pred još jednim domaćim izazovom. Nakon Splita, s kojim je podijelio bodove u goste mu dolazi Istra 1961 s kojom će se sastati u nedjelju (17 sati) i nastojati joj uzvratiti za poraz na startu sezone.
U našem klubu nitko ne dvoji da su gosti dobra momčad, ali isto tako vjeruju da će na koprivničkom stadionu ostaviti sva tri boda i pognute glave vratiti se u Pulu.
Prvu četvrtinu prvenstva završili smo na petom mjestu i mislim da možemo biti zadovoljni, iako ostaje žal za još kojim bodom. Sada ulazimo u drugu četvrtinu u kojoj imamo razloga za optimizam, jer smo se dodatno ekipirali. Ozračje prije susreta s Istrom u momčadi je vrlo dobro i nadamo se najboljem – kazao je trener Slavena Belupa Željko Kopić i nastavio:
Nedostajat će nam Tomislav Mikulić i Goran Paracki zbog kartona, ali tu su Nino Galović koji će prvi put nastupiti za našu momčad i Mario Gregurina koji je odradio javne opomene. S Puljanima moramo biti oprezni te igrati na visokoj razini ako želimo do pobjede – zaključio je trener naše momčadi, dok je stoper Nino Galović dodao:
Često sam kao igrač Splita nastupio s Istrijanima i mogu reći da su vrlo nezgodan suparnik. Nije lako igrati protiv njih no vjerujem da će na kraju utakmice rezultat za nas biti povoljan – rekao je Galović.
Najvjerojatniji sastav Slavena Belupa: Rozman, Purić, Galović, Međimorec, Gregurina, Crepulja, Brlek, Ozobić, Ejupi, Delić.