OZLJEDE PRORIJEDILE SASTAV SLAVENA BELUPA UOČI DOLASKA HAJDUKA

28.03.2012.


Problemi s ozljedama ključnih igrača u Slavenu Belupu se nastavljaju. Nakon Bušića, koji je izgubljen za ovu sezonu u dva posljednja kola s Dinamom i Lučko nisu nastupili Vručina, Grgić, Maras i vratar Rodić, a da situacija bude još teža u Kranjčevičevoj se s momčadi Lučko ozlijedio i stoper Kokalović, jedan od najboljih farmaceuta.

Sve se to dogodilo uoči vrlo važne utakmice u subotu s Hajdukom u Koprivnici u kojoj Slaven Belupo mora postići pozitivan rezultat, ako želi zadržati treće mjesto i izglede za Europu.

–   Nemamo sreće, previše je igrača ozlijeđeno i to standardnih, bez kojih je teško do dobrog rezultata. Nećemo očajavati, nastojat ćemo napraviti određene „kombinacije“ u obrani i veznom redu i Hajduku se suprotstaviti u što boljem sastavu – rekao je trener farmaceuta Roy Ferenčina nakon poslijepodnevnog treninga u utorak i nastavio:

–   Postoji mogućnost da se neki od spomenutih igrača oporave i da zauzmu svoja mjesta u momčadi, posebno u obrani gdje će nam nedostajati Kokalović, uz kojeg za hajdukovce sigurno neće kandidirati Vručina i Bušić. Vjerujem u svakog igrača koji će istrčati na koprivnički travnjak za ogled s Hajdukom i siguran sam da će dati najviše što može. Utakmica sa Splićanima za nas je od najveće važnosti, trebat će nam i podrška iz gledališta, jer bit će to derbi u kojem se sastaju druga i treća momčad prvoligaškog nogometa – istaknuo je trener Ferenčina.

Foto: Cropix