OSVOJENI BOD S HAJDUKOM IMA DVOSTRUKU VRIJEDNOST – KAZAO JE TOMISLAV IVKOVIĆ

29.10.2017.


Iako je Hajduk očekivao da će lagano proći koprivničkog prvoligaša i osvojiti sva tri boda nije mu to uspjelo u susretu sa Slavenom Belupom kojeg je prvi puta vodio novi trener Tomislav Ivković.
U dobroj utakmici naša se momčad odlično predstavila favoriziranim Splićanima i zasluženo postigla neodlučeni rezultat, tako da su njeni navijači zadovoljni napustili Gradski stadion.
Čestitke mojim igračima na zalaganju, borbenosti i naravno motivaciji koju su pokazali s Hajdukom. Igrali smo vrlo odgovorno, bez nekih propusta i znali smo što hoćemo. “Bili” su imali inicijativu, ali mi smo im se znali suprotstaviti i nismo dozvolili da nam dođu u prigode za pogodak. Ovaj bod nam dvostruko znači jer smo ga osvojili s momčadi koja se bori za najviši plasman – kazao je nakon utakmice novi trener Slavena Belupa Tomislav Ivković i nastavio:
Održao sam svega tri treninga i mislim da je ovaj bod s Hajdukom i uspjeh bivšeg trenera Željka Kopića koji je u prošlom razdoblju vrlo marljivo radio u klubu. Sada nam dolazi Dinamo koji je vodeći na ljestvici i naravno da ćemo mu se nastojati suprotstaviti na najbolji način – rekao je između ostalog novi trener Slavena Belupa.