OPREZ UOČI DOLASKA CIBALIJE

24.10.2008.


Ove nedjelje Slavena Belupo će u 12. kolu Prve HNL ugostiti vinkovačku Cibaliju. Prva utakmica odigrana u 1. kolu u Vinkovcima završila je rezultatom 0:0.
– Do pobjede nad Croatijom Sesvete došli smo kolektivnom igrom i zalaganjem cijele momčadi, a na taj način moramo odigrati i u nedjelju. Cibalia je čvrst i neugodan suparnik i neće nam biti nimalo lako spojiti dvije domaće pobjede u nizu, a Vinkovčani su Slavenu tradicionalno stvarali probleme. Zato ćemo u nedjelju morati biti vrlo oprezni i koncentrirani, a cijeli ovaj tjedan posvetili smo kvalitetnoj pripremi te utakmice. U trenažnom procesu su svi igrači prve momčadi, Stipe Lapić i Vedran Purić oporavili su se od ozljeda te će i oni biti u konkurenciji za sastav protiv Cibalije – izjavio je trener Slavena Belupa Mile Petković.

Koprivnica, Gradski stadion: Slaven Belupo – Cibalia (Prva HNL, 12. kolo).
Nedjelja, 26.10.2008. u 15,30 sati.
Sudac: Jurica Mihalj (V.Mlaka). Pomoćnici: Danijel Janošević (Zagreb), Tvrtko Jureša (Zagreb) i Igor Križarić (Čakovec). Delegat:
Pero Šarić (Zagreb). Kontrolor suđenja: Milan Berger.
KANDIDATI: Rodić, Pelin, Bošnjak, Purić, Kokalović, Rogulj, Lapić, Čaval, Maras, Poldrugač, Bilen, Nicolas, Posavec, Gregurina, Šafarić, Jajalo, Delić, Vručina, Kresinger, Jurić, Šehić.