OKO STADIONA NA DAN UTAKMICE PJEŠAČKA ZONA

24.05.2007.


Policijska uprava Koprivničko-križevačka angažirat će veći broj službenika interventne , temeljne i prometne policije u cilju osiguranja utakmice Slavena Belupa i Dinama, koja je proglašena javnim okupljanjem visokog stupnja sigurnosnog rizika.

U subotu će se od 15 sati uspostaviti pješačka zona u dijelu Ulice Mihovila Pavleka Miškine, od raskrižja s Marofskom ulicom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića. Od 12 sati na svim parkirališnim prostorima tog dijela Miškinine ulice (osim parkirališta ispred Tvornice obuće Sloga) te parkiralištu na Trgu bana Jelačića kod poslovne Croatia osiguranja, zapriječit će se parkiranje. Stoga policija moli domaće posjetitelje da svoja vozila, ukoliko mogu, ostave kod kuće, ili da ih parkiraju u široj zoni.

Kako više nema ulaznica, pristup mjestu javnog okupljanja omogućit će se osobama s ulaznicom te službenim osobama, a u ugostiteljskim objektima u široj zoni oko stadiona neće se točiti alkoholna pića.

Stadion će biti otvoren tri sata prije početka utakmice, a posjetiteljima se preporuča raniji dolazak koko bi se izbjegle veće gužve i čekanja uzrokovana detaljnim pregledima redarske službe i policije na ulazima. Prilikom pregleda na ulazima zabranit će se pristup osobama za koje se ocijeni da su pod utjecajem alkohola, koje pokušavaju unijeti alkohol, pirotehnička sredstva, oružje ili druge predmete pogodne za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda. Neće se dopustiti ulazak s kišobranima, upaljačima, plastičnim bocama, kovanicama i drugim predmetima pogodnim za nanošenje ozljeda.