Održana sjednica redovne skupštine Nogometnog kluba Slaven Belupo

30.05.2019.


Nogometni klub Slaven Belupo danas je održao redovnu skupštinu na kojoj je predsjednik Hrvoje Kolarić prezentirao izvješće o radu i rezultatima NK Slaven Belupo te financijsko izvješće kluba. Odazvalo se ukupno 20 od 35 članova skupštine, a sve su odluke i sva izvješća prihvaćeni jednoglasno.

– Veliko zadovoljstvo nam je što smo i u protekloj sezoni afirmirali veliki broj naših mladih igrača iz vlastite Škole nogometa. U 2018. godini završili smo jedan od najznačajnijih infrastrukturnih projekata. U suradnji kluba, Hrvatskog nogometnog saveza i UEFA-e uređen je glavni teren. Postavljena je nova drenaža, novi sustav zalijevanja, instalacije za grijanje te najmoderniji hibridni travnjak koji je omogućio odigravanje utakmica unatoč velikim kišama. Također, uređen je i “limački teren”, igralište smanjenih dimenzija, što će uvelike unaprijediti rad Škole nogometa. Sljedeći veliki zahvat bit će zamjena dotrajalog terena s umjetnom travom – objasnio je predsjednik Kolarić.

Dodao je Kolarić kako je naš klub uspješno i uredno poslovao što se tiče financijskog plana. Poslovanje u proteklih nekoliko godina bilo je fokusirano na upravljanju troškovima, a s obzirom na okolnosti klub je napravio velike pomake u tom smjeru te ima čvrstu bazu za daljnji razvoj.

– Kako bismo napredovali i dalje potrebna nam je financijska snaga i stabilnost, ali i podrška lokalne zajednice, podrška naših navijača, kreatora mnijenja i malih sponzora – zaključio je Kolarić.