Održana sjednica redovne izborne skupštine Slaven Belupa, Hrvoje Kolarić izabran za novog/starog predsjednika

19.07.2018.


Nogometni klub Slaven Belupo danas je održao redovnu izbornu skupštinu na kojoj je predsjednik Hrvoje Kolarić izabran za novog/starog predsjednika te je dobio novi četverogodišnji mandat. Odazvalo se ukupno 25 od 35 članova skupštine, a sve su odluke prihvaćene jednoglasno.

Predsjednik Kolarić prezentirao je izvješće o radu i rezultatima Slaven Belupa, financijsko izvješće kluba te izvješće Nadzornog odbora za 2017. godinu. Valja istaknuti da Slavenov proračun u 2017. godini iznosio je 17.539.201 kuna, a godina je završena s pozitivnim poslovanjem u iznosu od 83 tisuće kuna.

– U prvom redu, negdje na jesen htio bih provesti novu organizaciju kluba, možda dovesti još par ljudi koji će profesionalno doprinijeti samom radu kluba te koji će svojim entuzijazmom, zalaganjem i iskustvom donijeti jednu dodanu vrijednost – najavio je predsjednik Kolarić

Predsjednik Hrvoje Kolarić predložio je da Uprava kluba ostane u istom sastavu kao i dosad, a jedini novi član je Danijel Kocijan. Novi članovi skupštine su Ivica Sertić, Darko Petrović i Mateas Delić, dok je nova članica Nadzornog odbora Melita Matić.