Održana sjednica izvanredne Skupštine Slaven Belupa

21.12.2022.


Nogometni klub Slaven Belupo održao je sjednicu izvanredne Skupštine na kojoj se donio Program rada i financijski plan za 2023. godinu. Odazvao se 21 član od ukupno 35 članova skupštine, a sve su odluke prihvaćene jednoglasno.

Planirani prihodi Slaven Belupa u 2023. iznose 27.800.000,00 kuna, od čega najveći udio imaju prihodi od sponzorstva i prodaje igrača, dok su rashodi procijenjeni na 26.500.000,00 kuna. Najveći udio imaju troškovi prve momčadi i Škole nogometa.

– Želimo i radimo sve kako bismo klub digli na još jednu višu razinu, kako rezultatski, organizacijski i financijski, tako i infrastrukturno. U 2023. imamo u planu, između ostalog, izraditi glavni projekt i troškovnik za nadogradnju kompletnog stadiona te provesti projekt osvjetljivanja “limačkog” terena kako bismo rad Škole nogometa digli na još jednu višu razinu. Pojačat ćemo marketinške aktivnosti, a u planu je i otvorenje Web i Fan shopa. Želimo nadograditi i vizualni identitet kluba pa će, osim novog grba kojeg ste već mogli vidjeti, i u tom segmentu biti noviteta. Rastemo iz dana u dan i želimo da to naša okolina i naši navijači prepoznaju. Ovaj klub je klub svih nas i klub koji nam mora biti na ponos – izjavio je predsjednik Robert Markulin.