ODLAZIMO NA VRLO ZAHTJEVNO GOSTOVANJE, ALI NISMO BEZ IZGLEDA – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

09.08.2017.


Slaven Belupo u četvrtak ujutro odlazi na put u Split gdje ga u petak navečer očekuje susret petog prvoligaškog kola s Hajdukom.
Nema dvojbe da će to nakon ogleda s Rijekom na Rujevici na samom startu novog natjecanja biti još jedno teško i vrlo neizvjesno gostovanje, jer “bili” su momčad koja na Poljudu vrlo rijetko propušta puni plijen.
Hajduk ima kvalitetu koju je najbolje pokazao u dosadašnjim europskim nastupima i sigurno da će to za nas biti jedno od najtežih gostovanja. Zbog toga moramo biti mentalno jaki, predstaviti se organiziranom igrom i pokazati da možemo igrati s našim najboljim klubovima. Očekujem da dobrim posjedom lopte i kvalitetom koju imamo možemo do pozitivnog rezultata – kazao je Željko Kopić trener naše momčadi i nastavio:
Jovičić se vratio u trenažni proces i konkurirat će za sastav koji ću odrediti nakon posljednjeg treninga – završio je Kopić, dok je bivši hajdukovac Dinko Trebotić dodao:
Volio bih da na Poljudu nastavimo s uspješnim nizom iako to neće biti lako. No imamo dobru momčad, odlično radimo i mislim da nismo bez izgleda – rekao je između ostalog novi “veznjak” Slavena Belupa.
Utakmica na Poljudu igrat će se u 21 sat, a vodit će je Dalibor Mlakar. Njegovi pomoćnici bit će Ivica Modrić i Krunoslav Ambrinac, a četvrti je Fran Jović (svi iz Zagreba). Delegat susreta bit će Davor Ivić (Sisak).