ODIGRALI SMO JEDNU OD NAJBOLJIH UTAKMICA – KAZAO JE JOSIP OMRČEN-ČEKO

02.03.2016.


Nema dvojbe da je Slaven Belupo u ogledu sa Zagrebom prikazao najbolju ovoproljetnu igru i bio uvjerljivo nadmoćnija momčad od “pjesnika” iz Kranjčevićeve, koji mogu biti sretni što su se u njihovoj mreži našla samo “tri komada”.
Naši igrači su tijekom utakmice izveli niz briljantnih akcija za koje obrana gostiju nije imala rješenje, tako da je golman Livaković uz tri primljena pogotka barem još pet-šest puta krajnjim naporom i uz dosta sreće spasio svoju momčad od još veće katastrofe.
Nakon utakmice vidno zadovoljan igrom i rezultatom bio je i sportski direktor Josip Omrčen-Čeko koji je vrlo oprezno čekao ovaj ogled, jer je Zagreb jedinu pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone postigao upravo sa Slavenom Belupom.
Za nas je to bila jako važna utakmica u kojoj smo jednostavno morali pobijediti, kako bi mirnije nastavili prvoligašku utrku. Uspjeli smo i to igrom koja je po meni bila zaista kvalitetna, ako ne i najbolja ove sezone. Obrana je bila neprobojna jer Zagreb nije stvorio niti jednu ozbiljniju prigodu, dok je vezni red imao sjajnih rješenja i niz vrlo kvalitetnih ideja. Napadači su se također iskazali, obrani gostiju jednostavno nisu dali disati i to je najbolja formula za nadolazeće susrete – kazao je Josip Omrčen-Čeko i nastavio:
Ukupno gledajući jako smo dobro trčali, pokrivali cijeli travnjak, imali odličan posjed lopte, a disciplina u igri bila je na visokoj razini. Uz takvu igru u Koprivnici bi bez bodova ostali i snažniji prvoligaši od Zagreba. Sve čestitke igračima i naravno trenerima – zaključio je sportski direktor našeg kluba.