OČEKUJEM SVA TRI BODA U SUSRETU SA SPLITOM – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

24.02.2017.


Slaven Belupo u subotu u prvenstvenom susretu sa Splitom, nakon gostujućeg ogleda s Dinamom otvara proljetnu prvoligašku sezonu na koprivničkom stadionu.
Bit će to utakmica u kojoj se od nas očekuje pobjeda, iako su Splićani uvijek vrlo neugodan gost s kojim ove sezone još nismo ostvarili pun uspjeh.
Nakon odrađenog susreta s Dinamom u kojem smo pokazali kvalitetniju igru u obrani nego u napadu potpuno smo se okrenuli dolasku Splita i cijeli tjedan sve podredili tom ogledu. Iako su naši subotnji suparnici u borbi za opstanak treba reći, da imaju momčad koja je vrlo dobro igrala s Hajdukom i osvojila bod. Njihova igra nam baš ne odgovara, što pokazuju dosadašnji rezultati, ali očekujemo da sva tri boda ostanu u Koprivnici. Bouadla se nakon ozljede Ahilove tetive uključio u trenažni proces, ali još nisam siguran da li će konkurirati za momčad. Pokrivač je dobio gripu i sigurno otpada – kazao je trener Slavena Belupa Željko Kopić, dok je “veznjak” Soren Christensen naglasio:
Izgubili smo u Maksimiru, ali igrom nismo razočarali. Mislim da će sa Splitom biti još bolje i da ćemo pobijediti – zaključio je Christensen, koji će i u subotu biti jedan od ključnih igrača naše momčadi.
Utakmica počinje u 15 sati a vodit će je Marko Matoc iz Zaprešića, dok će njegovi pomoćnici biti Jerko Crnčić (Vrbovec) i Davor Kožarec (Domaslovec). Četvrti je Jurica Mihalj (Velika Mlaka), a delegat Zoran Pandža (Vinkovci).