OČEKUJEM SVA TRI BODA S LOKOMOTIVOM – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

10.09.2016.


Nakon dvotjedne stanke nastavlja se prvoligaško prvenstvo u kojem Slaven Belupo u sklopu 8. kola u nedjelju (17 sati) dočekuje Lokomotivu.
Bit će to vrlo važan susret za našu momčad koja nakon izgubljenih utakmica s Osijekom i Rijekom vjeruje u osvajanje sva tri boda s kojima bi zadržala mjesto u gornjem dijelu ljestvice.
Mislim da smo jako dobro iskoristili prvenstvenu stanku i spremni smo za Lokomotivu koja je uvijek nezgodan suparnik, ali mi smo domaćini i očekujem sva tri boda. Stabilizirali smo momčad u kojoj će se naći i neki novi igrači, a oporavio se i Međimorec. Nedostajat će nam Musa i Jovičić zbog žutih i crvenog kartona, ali imam rješenje za njihova mjesta – istaknuo je na pressici uoči nedjeljne utakmice trener Slavena Belupa Željko Kopić i dodao:
Polako stvaramo momčad koja će u nastavku prvenstva pokazati svoje vrijednosti za još uspješnije rezultate – rekao je Kopić dok je “veznjak” Mario Gregurinanaglasio:
Maksimalno smo se pripremali ova dva tjedna, uigravali se i spremni smo za ovaj zahtjevan susret. Dat ćemo sve od sebe i vjerujem da će Lokomotiva poražena napusti Koprivnicu, a s nova tri boda znatno bi si olakšali nastavak prvenstva. Očekujemo i veliku podršku s tribine – zaključio je Gregurina.
Utakmicu će voditi osječka četvorka: Dario Bel (glavni), Miro Grgić i Dejan Berger (pomoćni), Damir Batinić (četvrti sudac). Delegat Stipe Doljanin (Hrvace).