OČEKUJEM PRVU PROLJETNU POBJEDU – ISTAKNUO JE ŽELJKO KOPIĆ

10.03.2017.


Utakmica Slaven Belupo – Osijek, koja će se igrati u nedjelju na koprivničkom stadionu (17 sati) izaziva posebnu pozornost među navijačima našeg kluba kojih se na tribini očekuje u velikom broju.
Naime, Osječani su momčad iz samog vrha dok Slaven Belupo želi do svoje prve proljetne pobjede, nakon što je u prošlom kolu u Puli s Istrom osvojio bod.
U susretu s Istrijanima bilo je dobrih stvari, ali je nažalost izostala naša realizacija, iako smo imali nekoliko vrlo dobrih prigoda. Nadam se da će u nedjelju s Osijekom biti znatno bolje, cijeli tjedan smo radili na učinkovitosti i mislim da će naši napadači koji imaju veliki potencijal biti na očekivanoj razini. Očekujem pobjednički rezultat – istaknuo je na pressici trener Slavena Belupa Željko Kopić i nastavio:
Osijek je kvalitetna momčad, pokazali su to i u igri s Hajdukom, ali i mi imamo sastav koji itekako zna igrati nogomet. Ne dvojim da ćemo biti ti koji će voditi igru do osvajanja sva tri boda – kazao je Željko Kopić dok je napadač Josip Tadić dodao:
U svaku utakmicu idemo na pobjedu a tako će biti i s Osijekom u kojem sam započeo karijeru i u kojem sam proveo svoju mladost. Kvalitetna su momčad, ali i mi imamo kvalitetu i uvjeren sam da ćemo biti bolji na travnjaku i postići pobjedu s kojom bih jako obradovali naše navijače – zaključio je Josip Tadić.
Nedjelju utakmicu vodit će splitska trojka: Duje Strukan (glavni), Goran Perica i Hrvoje Radić (pomoćnici). Četvrti je Dario Kulušić (Šibenik), delegat Ivan Šparavec (Samobor), a kontrolor suđenja Šime Vukić (Rijeka).