OČEKUJE SE TREĆA PRVENSTVENA POBJEDA

17.09.2015.


Ovog vikenda otvara se drugi krug prvoligaškog nogometnog prvenstva u kojem naša momčad dočekuje Istru 1961 (nedjelja 17 sati), koja nas je na početku sezone svladala u Puli 3:1.
Bio je to susret u kojem su naši igrači bili ravnopravan suparnik Istrijanima čiji su napadači bili snalažljiviji pred našim vratima i osvojili sva tri boda.
U nedjeljnom koprivničkom ogledu našoj momčadi se pruža prigoda da Puljanima uzvrati za spomenuti poraz i pokaže, da ima momčad za veće dosege i da se odmakne od Istre koja trenutačno ima isti broj bodova (10) kao i mi.
Odmah nakon susreta sa Splitom trener naše ekipe Željko Kopić krenuo je s pripremama za ovu vrlo važnu utakmicu u kojoj će mu nedostajati Mikulić zbog isključenja sa Splićanima i Paracki, koji je dobio treću javnu opomenu.
No, na raspolaganju će mu biti dva ključna igrača – stoper Galović koji bi se trebao prvi put predstaviti koprivničkom gledateljstvu i Gregurina, koji zbog tri žuta kartona nije mogao nastupiti sa Splitom.
Kako Slaven Belupo u dosadašnjem dijelu prvenstva još ne zna za poraz na Gradskom stadionu od njega se očekuje da s Puljanima upiše sva tri boda, kao što ih je upisao sa Zagrebom i Osijekom i još jednom potvrdi svoju domaću prepoznatljivost te pobjedom obraduje svoje vjerne navijače, koji se u nedjelju očekuju u velikom broju na koprivničkom stadionu.
Utakmicu će voditi suci iz Splita: Goran Gabrilo (glavni), Mario Pepur i Hrvoje Radić (pomoćnici). Četvrti je Marijo Strahonja (Zaprešić), a delegat Krešimir Glavina (Prelog).
U ostali susretima 10. kola sastaju se: Rijeka – Inter, Osijek – Zagreb, Hajduk – Dinamo, Lokomotiva – Split.