OČEKUJE SE PRVA PROLJETNA POBJEDA

17.02.2016.


Slavena Belupa u nedjelju na koprivničkom stadionu očekuje vrlo zahtjevna utakmica u kojoj će biti domaćin Osijeku, koji ima samo bod manje na prvoligaškoj ljestvici.
Iako naša momčad u dosadašnja dva ovosezonska susreta ima prednost ispred Osječana u klubu nitko ne dvoji da će nedjelji ogled biti još jedan vrlo važan ispit za sastav trenera Kopića koji bi, osvoji li sva tri boda stekao velike izglede u borbi za siguran prvoligaški plasman.
Ostvare li se prognoze mi bismo tada Osijeku pobjegli na četiri boda razlike i znatno mirnije nastavili proljetnu utrku.
Ovog tjedna je Željko Kopić zajedno sa svojim suradnicima sve treninge podredio utakmici s Osječanima svjestan, da mu je pobjeda jednostavno imperativ i da mu je nasušno potrebna za bezbrižniji nastavak prvenstva.
Nedjeljni koprivnički susret (15 sati) vodit će Jurica Mihalj iz Velike Mlake, a njegovi pomoćnici bit će Igor Krmar i Krunoslav Ambrinac (obojica iz Zagreba). Četvrti sudac je Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), dok je delegat Tomislav Gjajić.