OBAVIJEST O UTAKMICI PROTIV RIJEKE Karata za gostujuće navijače više nema, mole se svi da ranije dođu na utakmicu

16.05.2017.


Naš klub u srijedu u 20 sati u Koprivnici igra važnu prvenstvenu utakmicu protiv HNK Rijeke koja se bori za prvaka. Sportskim prijateljima iz Rijeke dostavili smo za prodaju sve ulaznice iz sektora za gostujuće navijače (353 ulaznice ili 11 posto kapaciteta stadiona), te osigurali još 180 ulaznica za rukovodstvo, sponzore  i drugo osoblje. Dakle, ukupno 533 ulaznice ili 17,6 posto kapaciteta tribina stadiona koji ima svega 3000 mjesta.

Dakle, uvažavajući želje HNK Rijeke i njezinih navijača, osigurali smo maksimalan broj ulaznica te istodobno zadovoljili sve zakonom propisane sigurnosne uvjete za koje kao organizator odgovaramo. Zbog svega navedenog, molimo navijače Rijeke da bez karata ne dolaze u Koprivnicu jer iz sigurnosnih razloga nećemo biti u mogućnosti prodavati ulaznice gostujućim navijačima više od navedenog kapaciteta. Za prodaju je ostao određeni broj ulaznica samo za sektor domaćih navijača i za navijače s područja naše županije.

Ista situacija je uobičajena na stadionu Rujevica gdje gostujući navijači mogu kupiti 350 ulaznica u za to predviđenom sektoru,  iako je kapacitet stadiona 6000 gledatelja i gostujući navijači s oznakama ili bez njih ne mogu kupiti ulaznice za druge sektore stadiona.

Također, vezano uz odredbe „Pravilnika o sigurnosti na nogometnim utakmicama“ i „Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima“  radit će se detaljne kontrole na ulazima, kontrole podataka na personaliziranim ulaznicama, identifikacije navijača i ostale propisane mjere.

Zbog toga NK Slaven Belupo moli sve navijače da što ranije dođu na utakmicu kako bi se izbjegle gužve i problemi prilikom sigurnosne provjere ulaska na Gradski stadion u Koprivnici.