Obavijest o ulaznicama za utakmicu Slaven Belupo – Hajduk, rasprodan gostujući sektor

29.10.2021.


Utakmica između Slaven Belupa i Hajduka će se igrati u nedjelju s početkom u 15 sati, a blagajna za domaće navijače i ulazi otvorit će se dva sata ranije. Ulaznica će koštati 40 kuna, a molimo Vas da na stadion dođete ranije kako bi se izbjegle gužve.

Ulaznice će se moći kupiti i u pretprodaji, danas od 12 do 14:30, na blagajni 1 (pokraj ulaza na tribinu za domaće navijače).

Ulaznice za gostujući dio tribine, puni kapacitet – njih 353 (11% gledališta) su raspordane i na dan utakmice neće se prodavati ulaznice za gostujuće navijače.

Na koprivnički Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš moći će ući neograničen broj ljudi (u skladu s važećim kapacitetom stadiona – 3.000 mjesta) uz predočenje COVID putovnice koja se može dobiti:

– ako ste cijepljeni ili preboljeli COVID-19 u posljednjih 6 mjeseci

– uz negativan antigenski test (vrijedi 48 sati) ili PCR test (vrijedi 72 sata)

– osobe mlađe od 12 godina ne trebaju imati putovnicu

– uz negativan test koji možete napraviti ispred stadiona – 60min prije početka utakmice, nakon testiranja obavezno je odmah ući na tribine

Kao i uvijek, na tribine će moći ući samo prethodno akreditirani novinari (akreditaciju možete zatražiti putem maila: odnosisjavnoscu@nksb.hr), a na iste se neće moći unijeti predmeti poput boca, kišobrana i upaljača.