Obavijest o ulaznicama za utakmicu Slaven Belupo – Dinamo, članovima besplatne karte

21.09.2021.


Nogometaši Slaven Belupa ove će subote u sklopu 10. kola Hrvatski Telekom Prve lige ugostiti zagrebački Dinamo na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. Utakmica će se igrati s početkom u 17 sati, a blagajne i ulazi otvorit će se dva sata ranije.

Ulaznice za sve dijelove tribine koštat će 40 kuna, a molimo Vas da na stadion dođete ranije kako bi se izbjegle gužve.

Ulaznice će se moći kupiti i u pretprodaji, u petak, od 12 do 14:30, na blagajni 1 (pokraj ulaza na tribinu za domaće navijače).

Svi članovi kluba koji su platili punu cijenu članarine imaju pravo na besplatnu ulaznicu, a mogu ju preuzeti u prostorijama kluba svakog dana do petka od 9 do 12 sati.

Po procjeni i nalogu policije PU koprivničko-križevačke utakmica je označena kao rizična te će se ulaznice za gostujući dio tribine, njih 353, prodavati isključivo online putem ( https://ulaznice.hr/web/event-browse/106/10 ), a na dan utakmice neće se prodavati ulaznice za gostujuće navijače.

Na koprivnički Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš moći će ući neograničen broj ljudi (u skladu s važećim kapacitetom stadiona – 3.000 mjesta) uz predočenje COVID putovnice koja se može dobiti:

– ako ste cijepljeni ili preboljeli COVID-19 u posljednjih 6 mjeseci

– uz negativan antigenski test (vrijedi 48 sati) ili PCR test (vrijedi 72 sata)

– osobe mlađe od 12 godina ne trebaju imati putovnicu

Kao i uvijek, na tribine će moći ući samo prethodno akreditirani novinari (akreditaciju možete zatražiti putem maila: odnosisjavnoscu@nksb.hr), a na iste se neće moći unijeti predmeti poput boca, kišobrana i upaljača.