NOVI TRENERI U ŠKOLI NOGOMETA

16.07.2010.


Stručna komisija Slavena Belupa usvojila je prijedlog promjena u trenerskom kadru Koprivničke škole nogometa, koja djeluje u sklopu NK Slaven Belupo i NK Koprivnica.
Voditelj Škole nogometa i trener juniora Slavena Belupa i dalje će biti Josip Omrčen-Čeko koji je diplomirao na Akademiji nogometa, dok će kadete voditi Ivica Sertić sa trenerskom Uefa A licencom. Stariji pioniri povjereni su dosadašnjem pomoćnom treneru trećeligaša Koprivnice Vedranu Medenjaku, koji je završio Višu trenersku školu, dok će mlađe pionire vježbati Ivor Bolteković-Tkalec, a limače Andrija Ivančić (obojica sa diplomom Kineziološkog fakulteta).
Priliku smo dali mladim i školovanim trenerima, našim bivšim igračima, koji će biti u profesionalnom statusu. Cilj nam je unaprijediti stručni rad s mlađim kategorijama i školu nogometa dovesti na višu razinu. Uvjeren sam, da će novoizabrani mladi stručnjaci u tome uspjeti. Sada nam predstoji trenerska križaljka za mlađe uzraste NK Koprivnica – rekao je Romano Sović, sportski direktor Slavena Belupa.