NOVI TRENER SLAVENA BELUPA TOMISLAV IVKOVIĆ ODRŽAO PRVI TRENING

26.10.2017.


Uprava Slavena Belupa za prvog stručnjaka kluba izabrala je Tomislava Ivkovića (57) koji je već danas stupio na dužnost i u prijepodnevnim satima održao prvi trening. Njegovi pomoćnici, po vlastitom izboru, bit će Zvonimir Jerbić koji će brinuti o tjelesnoj pripremi momčadi i Vladimir Balagović, dok će s vratarima i dalje raditi Branko Bali i Mario Hontić.

Tomislav Ivković ima iznimno bogatu igračku i reprezentativnu karijeru, a kao nogometni stručnjak bio je trener vratara u hrvatskoj reprezentaciji, zatim je bio pomoćnik u iranskom Persepolisu, dok je u Prvoj HNL samostalno vodio NK Međimurje i u dva navrata sadašnjeg prvoligaša zagrebačku Lokomotivu.

–  Odlučili smo se za Tomislava Ivkovića i sve smo brzo dogovorili. Očekujemo, da će naši prvoligaški rezultati s novim trenerom u nastavku prvenstva biti uspješniji te da će momčad igrati kvalitetan i prepoznatljivi nogomet – kratko je kazao direktor kluba Zvonimir Šimunović koji je prije današnjeg treninga igračima predstavio Tomislava Ivkovića.