NOVI TRENER OČEKUJE USPJEŠAN REZULTAT SA SPLITOM

06.11.2014.


Iskusni nogometni stručnjak Ante Čačić u petak će nakon 16 godina ponovno sjesti na klupu Slavena Belupa i voditi ga u prvoligaškom susretu sa Splitom.

Bit će to za njega kao i za farmaceute vrlo veliki ispit u kojem se od naše momčadi očekuje pozitivan rezultat i pomak u igri.

Slaven Belupo za mene nije nepoznanica jer sam ga stalno pratio i često puta gledao u živo. Bio sam i na utakmici s Rijekom i zapazio da ima kvalitetu za veće domete. Došao sam da što bolje iskoristim igrački potencijal koji postoji u klubu i uvjeren sam da ću u tome uspjeti već do kraja jesenske sezone – istaknuo je novi trener Slavena Belupa i nastavio:

Sa Splitom neće biti nikakve kalkulacije s naše strane, ići ćemo maksimalno borbeno, odgovorno i nadam se dobrom rezultatu. Jako će nam nedostajati naši standardni igrači: Ozobić i Purić koji imaju tri javne opomene, te Edson zbog ozljede. Zato će prigodu da pokažu svoje vrijednosti imati igrači iz pričuve i nadam se da će je iskoristiti. Splićani su dobra ekipa, nalaze se u vrhu, ali koncentriranom igrom i maksimalnom odgovornošću možemo do uspješnog rezultata – rekao je Ante Čačić.

Utakmica 15. kola HNL-a Slaven Belupo – Split igrat će se u petak na koprivničkom stadionu s početkom u 18 sati, a vodit će ga Damir Batinić (Osijek). Njegovi pomoćnici bit će Goran Pataki iz Đakova i Dejan Berger iz Osijek odakle je i četvrti sudac Ante Vučemilović. Delegat: Marijan Klepo (Zagreb).