NOVI TRENER MLADEN FRANČIĆ PREDSTAVLJEN NOVINARIMA

23.09.2013.


NOVI TRENER MLADEN FRANČIĆ PREDSTAVLJEN NOVINARIMA
Koprivničkim predstavnicima medija danas je predstavljen novi trener Slavena Belupa Mladen Frančić koji je prije dva dana naslijedio Ivana Katalinića s kojim je naš klub, zbog slabih rezultata, sporazumno raskinuo ugovor.
Predstavljanju novog stručnjaka također su nazočili direktor kluba Zvonimir Šimunović i tehnički direktor Robert Kerovec.
– Mladen je bio trener našeg prvoligaša u sezoni 2000/01. s kojim je u prvenstvu osvojio peto mjesto i uveo nas u Intertoto kup. Bio je to naš prvi izlazak u Europu i tada najveći klupski uspjeh. Kasnije je radio u Iranu i Saudijskoj Arabiji gdje je također postigao odlične rezultate i sada se opet vratio među nas – kazao je Robert Kerovec, a Zvonimir Šimunović nastavio:
– Odlučili smo se za domaćeg, iskusnog i provjerenog stručnjaka koji je svojedobno bio igrač kluba, a kasnije i trener prve momčadi. S njegovim dolaskom očekujemo znatno bolje rezultate i više uspješnih nastupa nego što smo ih imali u posljednjem vrijeme, jer naš klub to zaslužuje – istaknuo je Zvonimir Šimunović, dok je novi trener Mladen Frančić naglasio:
– Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom povjerenju i drago mi je da sam se vratio u sredinu za koju me vežu igračke i trenerske uspomene. Iako sam radio u inozemstvu pozorno sam pratio utakmice HNL-a, a posebno Slavena Belupa čije sam susrete za vrijeme boravka u Koprivnici gledao izravno. Često sam vidio da momčadi nedostaje sreće, ali isto tako i drugu lošiju stranu kojoj je nedostajalo više borbenosti i žara za pobjedom. Niz sezona farmaceuti su bili poznati kao momčad koja nije gubila kod kuće a sada, nažalost, na svom travnjaku bodove prepušta gostima. To moramo što prije promijeniti i Slavenu Belupu opet vratiti stari sjaj. U ova dva dana na treninzima sam vidio da momčad može igrati bolje i po mom mišljenju kriza rezultata trebala bi ostati iza nas – rekao je između ostalog Mladen Frančić i nastavio:
– Od svakog igrača ću zahtijevati red, rad i disciplinu jer to su naznake koje garantiraju dobre rezultate. Nemam čarobni štapić, ali Slaven Belupo će sigurno igrati bolje i pružiti više zadovoljstva svojim navijačima – zaključio je Mladen Frančić novi trener Slavena Belupa koji će premijerni nastup na klupi našeg kluba imati u utorak u Poreču u susretu Hrvatskog kupa s trećeligašem Jadranom.