NOVI TRENER MLADEN FRANČIĆ NAJAVLJUJE POBJEDU U SUSRETU S LOKOMOTIVOM

03.10.2013.


Nakon što je naš klub pod vodstvom Mladena Frančića u prošlom prvoligaškom kolu kod Hrvatskog dragovoljca osvojio vrlo važan bod, novi trener Slavena Belupa u petak će se prvi put u prvenstvenom susretu poslije 12 godina predstaviti koprivničkim navijačima u ogledu sa zagrebačkom Lokomotivom, koja se nalazi u samom prvoligaškom vrhu.
– Respektiram trenera Lokomotive Tomislava Ivkovića koji ima odličnu momčad, što pokazuju i njegovi dosadašnji rezultati. Ipak, naša je obveza da u susretu s Lokomotivom imamo maksimalni pristup, da igramo odgovorno i uz najveće zalaganje kako bih ostvarili pobjedu. Od prve minute krenut ćemo napadački i težiti da uz borbenost i agresivnost dođemo do tri boda. Za nas je to prva kvalifikacijska utakmica koja nije odlučujuća, ali svakako vrlo važna i značajna – kazao je Mladen Frančić na današnjoj konferenciji za novinare i nastavio:
– U momčadi za susret s “Lokosima” bit će samo zdravi i maksimalno sposobni igrači s kojima možemo krenuti na pobjednički rezultat. Nedostajat će nam Grgić i Purić koji su isključeni s Hrvatskim dragovoljcem i moramo tražiti rješenja za njih. Još nisam odlučio koja će jedanaestorica u petak istrčati na koprivnički travnjak, ali oni koji istrče igrat će najbolje što mogu. Kod svakog igrača vidim veliku želju za uspjehomjer je ozračje jako dobro, osobito nakon povratka Davora Vugrinca koje vrlo pozitivno djeluje na cijelu momčad – zaključio je Mladen Frančić.
Slaven Belupo – Lokomotiva igraju od 18 sati a prijenos će biti na MAXtv-u. Utakmicu će voditi Ivan Bebek (Rijeka), a njegovi pomoćnici su Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek). Četvrti je Bruno Marić (Daruvar), a delegat Krunoslav Hoffer (Nova Gradiška).