NOVI TRENER ANTE ČAČIĆ PREDSTAVLJEN KOPRIVNIČKIM NOVINARIMA

05.11.2014.


Danas je koprivničkim medijima predstavljen novi trener Slavena Belupa Ante Čačić, uz kojega su još bili nazočni zamjenik predsjednika kluba Mišel Jakšić i tehnički direktor Robert Kerovec.

Sretan sam što mi je Slaven Belupo dao povjerenje da ga vodim među prvoligašima i to u dosta teškoj situaciji. Uvjeren sam da je ova momčad znatno kvalitetnija od trenutačnog plasmana na ljestvici i da će to pokazati u nadolazećem razdoblju. Moj prethodnik Scorija ostavio mi je momčad u dobrom stanju i sada predstoji nadgradnja u kojoj ćemo pokazati njen pravi rejting. Od 10 sadašnjih prvoligaša vodio sam pet i to dovoljno govori o meni i mojim sposobnostima. Dat ću sve od sebe što posjedujem kao trener, a to su iskustvo i znanje za ostvarenje cilja – opstanak među prvoligašima – naglasio je Ante Čačić i nastavio:

Gledao sam Slaven Belupo na niz utakmica i vidio da ima kvalitetne igrače. Do kraja jesenskog prvenstva ostalo je još pet kola u kojima moramo osvojiti dovoljno bodova za mirniju zimsku stanku i naravno bolji plasman. Nisam nikad bio u situaciji da preuzmem posljednje plasiranu momčad, ali isto tako nisam nikad ispadao iz lige. Moj dolazak u Slaven Belupo je sportski i jako sam motiviran da ova momčad igra bolji nogomet i pokaže svoju stvarnu vrijednost – rekao je između ostalog novi trener Ante Čačić, dok je zamjenik predsjednika našeg kluba Mišel Jakšić dodao:

Naša je odluka bila da za prvog stručnjaka dovedemo iskusno i provjereno ime i siguran sam da će to potvrditi rezultati. Ante Čačić iza sebe ima odličnu statistiku, a od njega također očekujemo da pomogne u stvaranju našeg vlastitog trenerskog kadra koji će jednog dana preuzeti najbolju momčad kluba – zaključio je zamjenik predsjednika Slavena Belupa.