Nogometni klub Slaven Belupo i GAZ NUTRITION potpisali sponzorski ugovor

12.03.2019.


Nogometni klub Slaven Belupo i GAZ NUTRITION potpisali su sponzorski ugovor. GAZ NUTRITION d.o.o. je vodeći distributer dijetetskih dodataka, prehrane sportaša , rekreativaca i
sportske opreme, a svoju bogatu tradiciju gradi još od 1998. godine.

– Naš cilj nije samo pružanje kvalitetnih proizvoda na tržištu, već i pružanje pravog, zdravog i učinkovitog korištenja naših proizvoda našim kupcima. Edukacijom i individualnim pristupom nudimo rješenja za vaše osobne ciljeve. Našu predanost potvrđuje izvrsna suradnja s mnogim hrvatskim olimpijcima, vrhunskim sportašima, vodećim sportskim, savezima , klubovima i reprezentacijama. Pratimo, volimo i uživamo u sportu i rekreaciji, pa pomažemo mnogim klubovima i sportašima kroz razna sponzorstva i donacije za ulaganje u mlade sportske nade.

Direktor kluba Zvonimir Šimunović bio je zadovoljan nakon potpisa ugovora s novim sponzorom kluba.

– Drago mi je da su ljudi iz GAZ NUTRITION-a prepoznali Slaven Belupo kao ozbiljan klub i potencijal za suradnju. Siguran sam da je ovo tek početak i da ćemo u budućnosti istu tu suradnju obogatiti i poboljšati. Prijateljima iz GAZ NUTRITIONA želim dobrodošlicu u klub – poručio je Zvonimir Šimunović.